/ / Hur tar jag bort en sida i "VC" -telefonen? Tips, milstolpar

Hur i "VC" raderar sidan genom telefonen? Tips, milstolpar

Fram till nyligen, för att permanent raderasidan "VC" var tvungen att begära teknisk support med angivande av orsaken eller utföra en åtgärd som strider mot policyen "VKontakte". Den senare metoden resulterar i blockering av profilen och efterföljande borttagning. Men det här är inte den bästa vägen ut ur situationen. Därför har chefer i den uppdaterade versionen av "VC" fortfarande lagt till möjligheten att radera sidan.

hur man tar bort en sida via telefon

skäl

Det finns många anledningar till varför de är blockeradeadministrationen av sidan och allmänheten, och användare raderas också profiler av sig själva. I "VC" radera sidan genom telefonen är inte svårt. En annan sak är om det blockerades av administrationen. De officiella orsakerna till blockering är misstankar om att hackat andras konton, överträdelse av webbplatsregler. Om användaren avsiktligt gjorde det kommer hans profil att vara permanent (utan rätt att återställa). De främsta orsakerna till borttagning är:

  • Spam distribution.
  • Bedrägeri av användare (otroliga röster, förslag om att lägga till tusen abonnenter i gruppen eller hämta program för hackningssidor).
  • Andra avsiktliga överträdelser som störa den normala driften av webbplatsen.

Om missförhållandet inte är så allvarligt, dåFörvaltningen har rätt att tillfälligt blockera sidan, men returnera sedan användarens åtkomst till den. I "VC" raderas sidan genom telefonen inte svårare än med en bärbar dator, dator eller surfplatta, om användaren gör det via en speciell mobilapplikation.

hur man permanent raderar en sida i VK

Kundsupport

I det sociala nätverket "VKontakte" finns en tjänststöd, som behandlar webbplatsens arbete. Det är inte tekniskt. Det här är en grupp människor som svarar på användarnas önskemål och löser sociala nätverksproblem. Många människor har en naturlig fråga: hur man tar bort en gammal sida i "VC"? Med ett nytt konto kan du besöka den gamla profilen, öppna nära raden "subscribe", en lista, klicka på "Rapportera denna sida" rutan och "klagomål användare". Välj "Klona min sida" och klicka på "Skicka". Du kan även ta bort den gamla sidan genom stöd.

kan jag ta bort sidan i

Ta bort ett konto

De flesta användare av det populära sociala nätverket,vem är trött på det, vill veta om det är möjligt att ta bort sidan i "VC". Ja, idag är det ganska enkelt. För att bli av med profilen, välj avsnittet i menyn "Mina inställningar". En raderingssida visas där användaren hittar flera mallar. Med hjälp av dem behöver du ge webbplatsadministrationen anledningen till att de bestämde sig för att ta bort profilen från det sociala nätverket. Var och en har sin egen text, vars innehåll återspeglar orsaken till motviljan att förbli "VKontakte". Innan du helt raderar profilen markerar du rutan "Tell your friends" i lämplig ruta, om du vill.

Public

Hur tar man bort en sida i "VC" via iPhone? Om en användare går in i sin profil från en smartphone måste han ha en applikation installerad. Det gör att du snabbt kan använda alla funktioner i det sociala nätverket. Du kan inte ta bort en grupp, en grupp eller en offentlig sida i VKontakte. Om det ändå var så viktigt, radera alla publikationer, texten, bilderna och även deltagarna i fliken "Förvaltning av samhället". Om det här är en grupp kan du göra det privat genom att ändra lämpliga inställningar på fliken "Information". Det rekommenderas också att anmäla medlemmarna om uppsägning av arbetet. I "VC" radera sidan genom telefonen eller offentligt nog, om du noggrant studerar menyn.

hur man tar bort en gammal sida i

stadier

Hur i "VC" raderar sidan genom telefonen? Det är lika enkelt som att göra en vanlig dator.

  1. Logga in på det sociala nätverket via en webbläsare eller mobilapplikation.
  2. Välj "Mina inställningar" och "Ta bort sida" från menyn.
  3. Gå till länken och ange orsaken i färdig form (det spelar ingen roll).
  4. Efter dessa åtgärder blockeras sidan i sju månader. Under denna period kan den återställas utan att data förloras.

Det är viktigt att notera att om profilen är borttagen tillgöm personlig information, tidigare användare av "VKontakte" är mycket besvikna. Policyn för detta sociala nätverk är byggt på ett sådant sätt att det ger möjlighet att se en andras konto, även om det raderas. Hur gör man det här? Du kan använda webbarkivet. Den här tjänsten lagrar webbplatsens historia, inklusive en textkopia av profiler av sociala nätverk. Ett annat alternativ är att visa webbläsarens cache om sidan har raderats nyligen och surfhistoriken inte har rensats.

Å andra sidan är det nödvändigt att återvända tillfjärrprofil? På Internet finns det tjänster som automatiskt tar bort information om en person på webben för en viss mängd. Det är inte alls litet, men en garanti för att helt all information kommer att raderas - 100%. Det är vettigt att använda den här tjänsten om en person är en offentlig person och inte vill fokusera på föråldrad information (uttalanden, foton, videor).

hur man tar bort sida i ip via iphone

återvinning

Ta bort sidan permanent i "VC" osannoliktDet visar sig, eftersom den sociala nätverkshanteringen ger användaren möjlighet att återställa profilen inom sju månader efter borttagningen. Om mer tid har gått är det inte möjligt att återställa det borttagna kontot. Så här återupptar du sidan:

  • Gå till det sociala nätverket, skriv in din inloggning och ditt lösenord.
  • Ange koden från bilden.
  • Återställningssidan "Återställ din sida" öppnas, klicka på den här raden.
  • Knappen "Återställ sida" visas. Om du klickar på det blir kontot aktivt igen.

Sådana enkla åtgärder kan hjälpa till att återställa en oavsiktlig borttagen profil.

</ p>>
Läs mer: