/ / Hur raderas "Kontakt" -sidan?

Hur raderas "Kontakt" -sidan?

Ta bort "Kontakt" -sidan är ganska lätt -du behöver bara veta hur. Med det här kan du naturligtvis återställa det senare, utan att förlora några poster på väggen, inga foton - ingenting alls! Förresten återvänder de som bestämmer sig för att ta detta steg nästan alltid tillbaka till sociala nätverk "VKontakte" ganska snabbt.

Ta bort en sida är väldigt enkel: I menyn "Mina inställningar" måste du rulla sidan till botten, den sista raden är frasen "Du kan ta bort din sida". Genom att klicka på den kommer användaren till menyn med anvisningarna till anledningen till att han vill ta bort "VKontakte" -sidan. Det finns flera alternativ för varje smak!

Nyfiken, när du väljer varje meny iför en kommentar som tillsammans med anmälan om att sidan raderas kommer att visas i nyhetsflödet till vänner visas ett kort teckent meddelande som kan ersättas med frasen av ditt eget arbete eller helt raderas.

Så, när du väljer menyn "Jag har en annanSida "visar en kommentar att profilen har skapats för användaren av hunden, men nu PET wised så att han skulle kunna skapa ett socialt nätverk i sig. Förklarar den andra menyn användar underhåll så att det inte kan på ett säkert och leva lyckligt tills han har sida på det sociala nätverket, samt att vilja stanna "limp grönsaker," lycka till.

Ta bort sida i kontakt
Det tredje valet: "Det finns för många oacceptabla material i kontakt" - kommer att roa bort borttagna vänner med meddelandet att han nu har tillräckligt med pornografiska och piratkopierade material, så han behöver inte längre sin profil på det sociala nätverket. Förutom det faktum att "VKontakte" är en av de mest populära soc. nätverk, är det fortfarande en jätte fillagring. Säkerhetspunkt
om jag tar bort en sida i en kontakt
Data erbjuder att informera vänner till användaren om att han går under jord, för rädsla för förföljelse av den mäktiga i denna värld.

Slutligen vill du ta bort sidan "I kontakt"på grund av det faktum att ingen kommenterar sina uppgifter, kan de lämna ett meddelande om att bara ett par vänner kommer ångra sitt lämnande. I det här fallet visas ett par namn från användarens första fem vänner med hjälp av en slumptalsgenerator.

i kontakt Ta bort sida
Som redan nämnts ovan kan användarenbli av med sidan genom att radera meddelandet eller välj "Annan anledning". Då kommer ett meddelande att visas i hans vänners nyhetsflöde så att användaren tyst har raderat sin sida.

Om du tar bort sidan "Kontakt", kommer ingen avAnvändarna kan inte längre få tillgång till personlig information: foton, videoklipp, kontaktuppgifter, kan inte skrivas på väggen. Genom att gå till fjärrsidan kommer användarna att se ett meddelande som anger att användarens sida har raderats och informationen inte är tillgänglig. Av all information som normalt innehåller en profil av detta slag kommer endast namn och efternamn att vara synligt, även fotot kommer att ersättas med ett standardfoto, vilket också användes tidigare när administrationen blockerade användaren för spam.

Förresten, de som vill ta bort sidan "Bkontakta "obemärkt kan ta bort menyn box" tipsa en vän", och sedan i nyhetsflödet vänner verkar inte något meddelande. Kanske bara i detta fall kommer det att vara möjligt att uppfatta användarens beslut på allvar.

</ p>>
Läs mer: